Offcanvas illustratie menu

FAQ - Funneltastische Answers & Questions

Vind hier al je vragen en antwoorden over HaveFunnel en funnels.

Wat is HaveFunnel?

HaveFunnel geeft je alles om een complete, effectieve funnel te maken. De software, kennis, academy, helpende funnel-handjes, rapportages en meer.
Waar je bij een ander alleen de landingspagina kunt bouwen en bij een ander weer de campagne, kun je bij ons alles doen. Samen bouwen van A tot Z je funnel. Dus van idee > uitvoering > implementeren. De eerste pakken we samen aan. De rest kun je zelf oppakken met behulp van de academy.

Of je laat het door ons doen.

Wat jij wil!

Hoe snel kunnen we live?

Jouw eerste funnel kunnen we binnen 7-14 dagen live zetten! Uiteraard kunnen we er ook een weekje langer over doen mocht dat je beter uitkomen 😉

Wat zijn FunnelUps?

De basisfunnel die we neerzetten is voor iedereen gelijk. Naast die basis zijn er nog dingen die je niet ‘standaard in iedere situatie’ nodig hebt. Denk aan de inzet van bepaalde marketingkanalen, een video salesletter (VSL) of een whitepaper. Die zijn daarom niet standaard inbegrepen, maar kun je als ‘FunnelUp’ toevoegen.

Hoeveel (have)funnels kan ik bouwen?

Dat weten we niet ;-). Zonder dollen: je kunt zoveel funnels toevoegen aan het platform als je maar wil. Het is daarbij aan jou de keuze of je het zelf doet of met ons doet. Ben je helemaal vrij in.

Hoeveel bezoekers zijn inbegrepen in de funnel omgeving?

Er zit geen limiet aan het aantal bezoekers wat je mag hebben op je funnel omgeving. Uiteraard geldt hiervoor een fair-use policy. Mochten we signaleren dat je funnels extreme hoeveelheden verkeer trekken, dan gaan we met je in overleg voor een passende oplossing.

Welke FunnelUps zijn er?

Er zijn er een boel. Hier een greep uit het ‘assortiment’:
– Google Ads
– Bezoekersherkenning
– Meta-Ads
– E-mailautomation
– Zoekwoordenonderzoek

Hoe weet ik zeker of HaveFunnel iets voor mij is?

Heb je de website doorgelezen en twijfel je nog? Maak dan een afspraak met Wieger. Dan kunnen we samen de ROI (return on investment) berekenen met onze ROI-calculator.

Kan ik mijn eigen huisstijl gebruiken bij HaveFunnel?

Vanzelfsprekend! We snappen dat het paars en geel niet voor iedereen is weggelegd. Daarom passen we jouw funnel omgeving aan op je eigen huisstijl.

Hoe lang zit ik aan jullie vast?

Afhankelijk van je gekozen membership kun je ieder kwartaal of ieder jaar opzeggen. Er geldt een opzegtermijn van 1 maand.
Maar daar gaan we natuurlijk niet voor, we maken er liever een succes van.

Kan ik van pakket wisselen?

Je kunt iedere periode van pakket wisselen. Afhankelijk van de keuze tussen een maand en jaarovereenkomst. Upgraden is in ieder geval per kwartaal mogelijk.

Is de software van mij?

Je kunt zo lang je klant bent gebruikmaken van de software, maar je bent hier geen eigenaar van.

Ben ik eigenaar van mijn advertentiecampagnes?

Ja, dat ben je zeker.

Kan ik zelf ook campagnes maken om verkeer naar mijn funnels te sturen?

Uiteraard! Je hoeft dit niet door de specialisten van HaveFunnel te laten doen. Maar mocht je er niet uitkomen, dan kun je er natuurlijk voor kiezen om bepaalde advertentiekanalen wel bij ons onder te brengen.

Is support beschikbaar?

Jazeker! Je kunt bij technische vragen altijd terugvallen op onze snelle, Nederlandstalige support. Er zijn 2 supporttickets (max. ½ uur per ticket) inbegrepen bij ieder membership.

Wil je dit uitbreiden of heb je andere support nodig? Dan kun je ons altijd mailen.

Kan het no-cure-no-pay?

Nee. Wij werken alleen met mensen die net zo gemotiveerd als ons zijn. Iedereen die er dus 100% voor gaat.

Welke partnerships hebben jullie?

Wil je (reseller)partner worden van HaveFunnel? Neem dan even contact op via team@havefunnel.com. We bespreken graag de mogelijkheden met je.

Wat is de investering en wat levert het op?

We zijn graag transparant over de investering. De vraag ‘wat levert het op’ is lastiger te beantwoorden. We hebben geen glazen bol, maar rekenen graag het rendement (ROI) met je door tijdens een online meeting. Die kun je hier inplannen.

Hoeveel tijd gaat dit mij kosten?

Dat heb je grotendeels zelf in de hand. In de setup fase nemen we je zoveel mogelijk werk uit handen. Dat reduceert je investering in tijd tot 4 uur, verdeeld over 2 weken. Hoeveel tijd het je daarna kost, hangt af van je voorkeur: ga je optimalisatie en uitbreiding zelf doen? Of laat je het aan ons over?

Heb je nog een vraag? Bel of mail ons dan! We beantwoorden ‘m graag voor je 😉

Meer weten? Snel aan de slag?

Plan een call in. We rekenen graag uit wat HaveFunnel jou oplevert!

Plan een call in met Wieger
Portret Wieger

Wieger,
onze FunnelSpecialst