Offcanvas illustratie menu

Samen maken we marketing
resultaatgericht en leuk!

Het is gaaf om resultaat te zien van wat je doet. Met HaveFunnel maken we dat inzichtelijk. Door te experimenteren en op te schalen, maak je van je marketing helemaal een feestje.

Samen aan de slag

Waar begin je? Hoe bereik je jouw ideale klanten? En hoe kun je funnels handig inzetten om je prospect dichterbij de status van klant te brengen? Alle begin is moeilijk. Daarom begeleiden we je van A tot Z bij je eerste funnel. Zo maak je een vliegende start. Je leert de principes die tot die eerste funnel leiden en hebt inzicht in het proces en de inhoud. Binnen 2 weken.

En daarna? De keuze is aan jou. Optimalisaties doorvoeren en extra funnels bouwen? Kies of je dat zelf doet, samen met onze funnel specialisten oppakt of helemaal aan ons overlaat.

Van platform tot persoonlijke coaching

Afhankelijk van je wensen, is HaveFunnel veel meer dan een platform. We hebben ook een Academy, Growth Mind en CRM bijvoorbeeld. Daarnaast vind je bij ‘investering’ nog allerlei Funnel-Ups.

Het HaveFunnel platform

FLY, DRIVE & WALK

Landingspagina’s, formulieren, bedankpagina’s, upsell, videopages… je maakt het met ons platform. Afhankelijk van het type membership is het platform zelfs uitgerust met e-mail automation en CRM functionaliteit. Met het platform kun je een onbeperkt aantal funnels bouwen.

Voorbeeld HaveFunnel Builder Voorbeeld HaveFunnel Builder Voorbeeld HaveFunnel Landngspagina Voorbeeld HaveFunnel Landingspagina

HaveFunnel Academy

FLY & DRIVE

Leuk die customer journey, maar hoe breng ik die in kaart? En zo’n SWOT analyse… heb ik daar wat aan? Hoe kom ik tot een strakke pitch? Hoe bepaal ik mijn marketingbudget en bereken ik mijn ROI? Op deze en veel meer vragen, vind je antwoorden in de academy. Het helpt je met de strategische leerstof en de doorvertaling naar de praktijk. Daarvoor kun je vaak gebruik maken van onze templates. Van papier naar plezier!

Kennisbank

FLY & DRIVE

In de kennisbank vind je praktische zaken en concrete tips. Hoe start je bijvoorbeeld met outreach? En welke KPI’s ga ik meten? Hoe doe ik een nul-meting?

De kennisbank wordt steeds uitgebreid met nieuwe kennis voor je funnels.

E-mail Automation

FLY & DRIVE

Personaliseer en automatiseer e-mail berichten. Bijvoorbeeld om de stap te maken naar verkoop of om andere relevante oplossingen onder de aandacht te brengen. 

Voorbeeld Have Funnel E-mail automation Voorbeeld Have Funnel CRM

CRM

FLY & DRIVE

Volg je prospects en leads in hun reis om klant bij je te worden. Er is een eenvoudig CRM geïntegreerd in je HaveFunnel omgeving. Dat maakt het inzichtelijk maken van je resultaten nog gemakkelijker! 

Voorbeeld Have Funnel CRM Voorbeeld Have Funnel CRM Voorbeeld Have Funnel CRM Voorbeeld Have Funnel CRM

GrowthMind

FLY ONLY

Interactie die zorgt voor actie! Maandelijks wordt een GrowthMind georganiseerd. De ene keer is Q&A de insteek. Een andere keer heeft de online bijeenkomst meer het karakter van een masterclass.

 

1-op-1 Coaching

FLY ONLY

Ieder kwartaal kun je een coaching call van 90 minuten inplannen. Daarin kun je jouw ervaringen delen en je vraagstukken voorleggen aan een ervaren marketeer. Na zo’n call kun je vol energie en inspiratie verder gaan met je funnels.

Meer weten? Snel aan de slag?

Plan een call in. We rekenen graag uit wat HaveFunnel jou oplevert!

Plan een call in met Wieger
Portret Wieger

Wieger,
onze FunnelSpecialst