Offcanvas illustratie menu

Meetbaar, schaalbaar en voorspelbaar
werken aan digitale groei.

Zo maken we leadgeneratie weer fun!

Je bent ambitieus en je wil wat

Maar waar begin je? Hoe bereik je jouw doelgroep? Hoe zorg je voor de perfecte boodschap, passende bij de fase van de klantreis? Hoe vertaal je campagnes naar meetbaar resultaat? En op welke manier kun je de voordelen van Growth Marketing optimaal benutten?

We geven al ruim een decennium invulling aan deze vraagstukken. Tot nu toe deden we dat met custom landingspagina’s. Elke keer vonden we de structuur en het wiel opnieuw uit. De ene keer deden we de strategie, maar lag de uitvoering bij een andere partij. Een volgende keer deden we ook de uitvoering, binnen we de website-omgeving van de klant… maar niet de campagnes.

En dat kost wat

Voor realisatie van funnels hadden we veel mensen nodig. Naast jij als klant, een strateeg, CRO-specialist, copywriter, campagnespecialist, developer, designer en natuurlijk een projectmanager. En dan hebben we het nog niet eens over de tools.

We kwamen er wel. We haalden mooie resultaten. Maar het had 2 nadelen: Het vroeg om veel afstemming en kostte dus (te) veel tijd… voor zowel ons als voor onze klant. En tijd (inefficiëntie) kost geld. De manier waarop we tot nu toe werkten met funnels vroeg om een behoorlijke investering.

Tot nu toe…

…want nu is er HaveFunnel.

Onze Growth Marketeers zijn ware funnel specialisten. We leveren je niet alleen de tools, maar ook kennis, expertise en executiekracht. We zorgen ervoor dat jouw eerste funnel binnen 2 weken live staat, met minimale inspanning van jouw kant.

Team

Ons kernteam van Growth Marketeers staat voor je klaar. Klaar om samen met jou te werken aan merkbaar, meetbaar en schaalbaar online resultaat. We stellen ze kort aan je voor:

Michelle
Growth Marketeer

Advertising en content zijn ‘haar ding’. Deze toetsenbordvirtuoos regelt je copy, van landingspagina tot advertentietekst.

Niels
Growth Marketeer

Onze king of code. Hij zorgt dat de motor van jouw funnels draait als een zonnetje. Beschikbaarheid en snelheid zijn key!

Wieger
Growth Marketeer

Denkt en praat snel. Betrokken bij sales, strategie, coaching en de academy.

Meer weten? Snel aan de slag?

Plan een call in. We rekenen graag uit wat HaveFunnel jou oplevert!

Plan een call in met Wieger
Portret Wieger

Wieger,
onze FunnelSpecialst