Offcanvas illustratie menu

Je eerste funnel

Helemaal klaar voor de start. In 2 weken.

Dat klinkt niet alleen ambitieus, maar dat is het ook. En zonder HaveFunnel lijkt het zelfs onmogelijk. Zo snel krijg je immers nooit jouw online strateeg, copywriter, developer, advertising specialist, CRO-consultant en projectmanagere bij elkaar.

“We hebben de tools al geselecteerd. Het bewezen proces in combinatie met ons team van growth marketeers doen de rest. Samen met jou zorgen we ervoor dat je funnel binnen 2 weken live staat.”

Om snel live te gaan, werken we met een overzichtelijk proces. Waar mogelijk werken meerdere specialisten gelijktijdig aan jouw funnel. We doen dat volgens een simpel 5-stappenplan:

Proces illustratie

Online intake

In deze fase ben jij aan zet. In 30-45 minuten doorloop je een intake. Op basis daarvan hebben wij de belangrijkste informatie voor een perfecte voorbereiding voor de volgende stappen.

Stap 1

FunnelPlan & GamePlan

In een online sessie van maximaal 2 uur, bepalen we de verkennende strategie. Dit leggen we vast in het FunnelPlan. Direct daarna maken we een GamePlan. Zie dat maar als een praktische checklist voor de uitvoering.

Stap 2

Realisatie

Wij gaan voor je aan de slag. Op basis van je input en de verkennende strategie, leveren we een complete funnel. Turnkey inclusief een specifieke, getargete Google Ads campagne. Het mooie? Je hebt een funnel die is aangepast in jouw huisstijl, technisch is opgebouwd, is voorzien van content en call-to-actions, inclusief Ads campagne en rapportage dashboard… zonder dat dit jou tijd kost.

Stap 3

Bespreken, puntjes op de i en… lanceren & vliegen!

We leveren de funnel op. Vervolgens bekijken we deze samen en zetten we eventuele puntjes op de i. En dan is het tijd voor lancering van je funnel.

Stap 4

Meten, experimenteren, opschalen

Na livegang van de funnel is het tijd om de resultaten te meten en te experimenteren. Om zo de resultaten naar een volgend niveau te brengen. Tevreden met het rendement? Dan wordt het tijd om op te schalen!

Voor deze stap is de keuze aan jou. Wij kunnen dit voor je doen, jij kunt het zelf doen of je kiest ervoor om het samen met ons te doen.

Stap 5

Het resultaat

Wanneer we dit proces doorlopen, staat er een complete funnel die zorgt voor…

  • Voorspelbaar meer leads
  • Optimaal rendement uit je marketingbudget
  • Nog lang veel plezier en rendement

Meer weten? Snel aan de slag?

Plan een call in. We rekenen graag uit wat HaveFunnel jou oplevert!

Plan een call in met Wieger
Portret Wieger

Wieger,
onze FunnelSpecialst